Noki magic Hand AB logo

Noki magic Hand AB

Öppettider

Noki Magic Hand AB Grimhult 401, Fliseryd, Kalmar, 38473
Vår bokningspolicyJag heter Noki och har jobbat med massage och terapi i mer än 20 år och kunskaperna och många erfarenheter som jag har, hjälper dig att må bättre och lindrar smärta, men den kan också lära dig hur man kan undvika orsaken till smärtan.

Hälsomassage

Om oss

Välkommen! Bokningsavbokningar måste göras senast 24 timmar innan den reserverade tiden som du inte debiteras för. Du avbokar via bokningssystemet. (Samma som när du bokar via ditt konto)

Öppettider

Avbokningsregler
Bokningspolicy

Socialt flöde

Omdömen

29 omdömen
 • Martina Stern drottman·

  Kan varmt rekommendera Noki! Kom till henne pga. mina problem med min rygg, skolios. Skoliosen påverkar hela min kropp från nacken ner till fötterna. Detta behövde jag aldrig ens berätta för Noki. Hon såg direkt vad problemen/blockeringarna fanns. På fem minuter hade hon ”trollat” bort mina sneda axlar som alltid funnits där i 23 år…Helt oroligt!

 • Rebecka·

  Helt fantastiskt bra 🌟 rekommenderar till alla

 • Susanne karlsson·

  Så tacksam efter besöket, hade inga förväntningar men blev glatt överraskad och fick behandling för lymfamassage och det var inget jag visste jag behövde men Noki såg direkt när jag kom vad jag behövde och det har verkligen gjort skillnad i min kropp. Visste inte från början vad jag behövde men hon hittade det. Känner sådan skillnad i kropp och själv efter och ser fram mot nästa besök 🤗🙏

 • Mats Ejengard·

  Som vanligt toppen, med en extra lynfmassage på fötter och ben var superbra

 • Stefa·

  Mycket bra jobbat, jättenöjd.

 • Anita Lind·

  Jag är jättenöjd🤗

Visa alla omdömen

Adress